Opelmodeller

Kort fakta om Opel

Opel grundades 1862 av Adam Opel och företaget påbörjade sin resa inom biltillverkning 1899. Huvudkontoret för Opel hittar du i Tyskland där företaget upprätthåller traditionen av att vara ett starkt tyskt bilmärke. Opel ägdes från 1930 fram till 2017 av amerikanska General Motors men köptes 2017 upp av franska Groupe PSA. Idag ingår Opel i den nya koncernen Stellantis.

Mer om Opel

Opel är sedan länge med ibland Europas största biltillverkare och är därmed ett av de vanligaste bilmärkena. Idag uppvisar Opel både bra kvalitet och komfort på sina bilmodeller, bekväm körning, bra ljuddämpning och stort benutrymme i kupéer är bara några av de kvalitéer som Opel erbjuder med sina bilar. Opel har även gjort en tydlig satsning när det kommer till säkerhet vilket vi kan se på den patenterade SafeTec-teknologin.

Opels bilmodeller hittar du i fordonstyperna kombi, halvkombi, coupé, sedan, minibuss och cabriolet. Några av de mest populära modellerna är Astra och Corsa som finns i flera utföranden.

Precis som många andra bilmärken arbetar även Opel för en mer miljövänlig produkt. Med stora investeringar i utvecklingen av bränslesnåla motorer och elbilar försöker de bidra med sin del för att i möjligaste mån skona miljön. Opel satsar med sina plug-inhybrider och elbilar på framstående teknik med hög komfort och räckvidd så att du lugnt och miljövänligt ska kunna åka dina vardagliga sträckor.

Läs med ingående om de olika opelmodellerna här.

Järna Bilcentrum, återförsäljare för Opel

Järna bilcentrum är stolta återförsäljare av Opels bilmodeller. Vi hjälper dig hitta rätt Opel efter dina behov och förutsättningar. Oavsett om du är intresserad av att köpa en ny eller begagnad Opel eller tittar mer åt privatleasing så guidar vi dig till rätt bilmodell och upplägg.
Har du redan hittat den Opelmodell du är intresserad av så är du välkommen att kontakta oss eller boka provkörning direkt här.

Boka provkörning

Auktoriserad verkstad för Opel

Järna Bilcentrum är en komplett anläggning och auktoriserad verkstad för Opel. Hos oss kan du enkelt och tryggt lämna in din Opel för service eller på verkstad och veta att den hanteras på rätt sätt. Som auktoriserad Opel-verkstad kan du garanteras att personalen som hanterar din Opel har rätt utbildning, programvaror och verktyg för att hålla din bil i bästa möjliga skick.

Opelmodell Opel Astra

Hitta till oss

Öppettider

Mån - Fre 09.00 - 18.00
Lördagar 10.00 - 14.00
Söndagar Stängt
Mån - Fre 07.00 - 17.00
Telefontid 08.00 - 17.00
Lördagar Stängt
Söndagar Stängt
Mån - Fre 07.00 - 17.00
Telefontid 08.00 - 17.00
Lördagar Stängt
Söndagar Stängt